Skärmklipp 2017-04-14 01.01.24

Därför ska du aldrig hyra hjärtstartare till ditt företag eller BRF!

Hyra eller köpa hjärtstartare, vad är egentligen bäst för dig?

Därför ska du aldrig hyra hjärtstartare till ditt företag eller BRF!

Nu ska du få höra en hemlighet som inget annat företag berättat för dig tidigare – garanterat!

Varför skulle de berätta det, de förlorar ju pengar. Om du hör någon säga: "det bättre och mer förmånligt att hyra en hjärtstartare än att köpa, och dessutom ingår allt" - lägg på luren, lämna sajten eller spring därifrån.


När ska du hyra eller leasa?

Säg att du ska köpa en bil eller kopieringsmaskin för ca 100 000 kr. Mycket pengar att lägga ut på en gång. Eftersom den används ofta kommer den förr eller senare går sönder eller krångla. Du kan inte göra så mycket själv utan måste boka en servicetekniker. Du förlorar tid och pengar. Dessutom slits delarna ut, produkten åldras och den blir omodern inom några år eller så ändras dina behov. Här är det tryggt och bekvämt att hyra eller leasa. Du får ett serviceavtal och slipper allt krångel.


Du har nästan betalat av hela hjärtstartaren på 4 år – när du hyr *

En hjärtstartare sköter sig helt själv i hela 4 år (t ex Lifepak CR2). Du behöver inte göra något! Chansen att du använder den är liten, men om du gör det återställer du den själv men nya elektroder inom 30 sekunder. Och den har hela 8 års garanti. Tekniken förändras nästan ingenting. Om den förändras är det inget som är avgörande för själva livräddningen, eftersom hjärtrytmen är som den är.
 
Tar Lifepak CR2 som exempel, den kostar 17 998 kr. 95 % av våra kunder som ändå väljer att hyra hjärtstartare hyr på 4 år (48 månader) eftersom det ger billigare månadskostnad.
 
* Så här har jag räknat:
349 kr/månad x 48 månader = 16 752 kr. Skillnaden mellan att köpa och hyra blir alltså 1 246 kr (17 998 - 16 752). Nu har jag räknat jättesnällt eftersom du har övriga kostnader som uppläggningsavgift ca 500 kr, fakturaavgift 50 kr per utskick och försäkring från ca 1,50 kr per dag. Där ser du! Det är klart att det är bättre för dig att köpa hjärtstartaren istället för att hyra.
 
 
Tack för att du läste ❤
Men du, lova mig en sak! Dela gärna inlägget men berätta inget för mina konkurrenter eftersom de kommer bli arga på mig (;

Glada hälsningar
Arshia Genborg
 
PS. Den enda gången det är bättre att hyra hjärtstartare är att köpa – det är när du inte har möjlighet att lägga ut mellan 11 000–18 000 kr på en gång.

4 fördelar att beställa din hjärtstartare hos oss!

  1. Du får 10 % rabatt på elektroder och batteri – ger dig lägre driftskostnad.
  2. Du får utökad garanti (från 1 år) upp till 4 år på batteri och elektroder.
  3. Du får första hjälpen-affischer för barn, vuxna och luftvägsstopp (värde 199 kr).
  4. Dessutom får du alltid snabba leveranser, ca 1–2 dagar för lagerförda produkter.

Läs mer om